Welkom bij HGK

Let op, onze website is begin maart van uiterlijk veranderd. Sommige pagina’s worden in de komende tijd nog aangepast of aangevuld. Daardoor kan het soms zijn dat de website offline is, of pagina’s niet goed beschikbaar zijn. Bij vragen: neem contact op met post.hgk@gmail.com.

Met vriendelijke groet, het HGK.

Zin om mee te zingen?

LEDEN
Je kunt je aanmelden via: post.hgk@gmail.com. Tenoren en bassen worden hierbij extra uitgenodigd om te reageren. Neem dan contact op met het secretariaat via email (post.hgk@gmail.com) met vermelding van je stemsoort!
Als je lid wilt worden, beslist de dirigent nadat je hebt voorgezongen over de toelating tot het koor. Het is ook mogelijk om als projectlid alleen deel te nemen voor een groot concert..

PROJECTLEDEN
Na 10 jaar zullen we opnieuw The Armed Man ten gehore brengen en wel op zaterdagavond 14 december in de PHIL. Voor deze uitvoering kunnen projectleden zich aanmelden voor de Open Repetitie, tevens start van de repetities voor The Armed Man.
Koorervaring of noten kunnen lezen is geen must, wel een muzikaal gehoor om muziek goed na te kunnen zingen.

OPEN REPETITIE
Op dinsdagavond 18 juni 19.15 uur verwelkomen we alle projectleden die mee willen zingen in onze repetitie-locatie. Meld je vooraf aan via post.hgk@gmail.com met je (vermoedelijke) stemsoort.